Dostali ste kopačky? Adoptujte v mene svojho ex švába zo zoo

On alebo ona vám zlomili srdce a aby to bolo ešte horšie, blíži sa sviatok zamilovaných Valentín. Možnosť aspoň trochu si uľaviť vo svojom trápení ponúka zoologická záhrada v americkom San Franciscu, kde záujemcovia môžu v mene svojej bývalej lásky adoptovať švába či škorpióna.

27.01.2015 15:00
šváb, ZOO, USA, adopcie, certifikát, Valentín,... Foto: ,
Certifikát o adopcii švába, ktoré rozposiela sanfranciská zoo na žiadosť bývalých milencov, či mileniek, ktoré dostali kopačky.
debata

A ak bol rozchod naozaj škaredý, ponúka zoo možnosť zaslania správy o vykonanej adopcii dotknutej či dotyčnému „ex“, napísala agentúra Reuters.

„Keď si pomyslíte na trosky, v ktorých sa ocitol váš milostný život, zvážte adopciu švába madagaskarského pre svoju bývalú lásku,“ napísala sanfranciská zoo na svojich internetových stránkach venovaných darom verejnosti. A pre toho, koho rozchod obzvlášť bolel, odporúča zoo adopciu najväčšieho amerického škorpióna s latinským názvom Hadrurus arizonensis.

Cena za adopciu a pomenovanie sa začína od 25 dolárov (asi 22 eur) a všetok výťažok pôjde na podporu výskumu a programy na ochranu prírody.

„Nemôžeme nič sľubovať, ale jedna legenda hovorí, že dar škorpiónej adopcie slúži ako trvalá ochrana proti všetkým budúcim milostným sklamaniam,“ dodáva zoo na svojich stránkach.

debata chyba
Viac na túto tému: #USA #zoo #kopačky #adopcie #milostný život #škorpión #Valentín #Šváby