Ten Smlsal: Učiteľ autoškoly ušiel z auta. Nezvládol, ako šoféruje "skúsený" vodič

Po piatich rokoch s vodičákom sa Matěj Smlsal posadil vedľa inštruktora autoškoly, aby zistil, či by aj dnes zvládol záverečnú skúšku. Nezvládol. A učiteľ radšej išiel domov pešo.

18.06.2022 06:00
debata (4)

Od prvej sekundy nachádzal majiteľ autoškoly KING Pavel Greiner chybu za chybou. A Matěja rýchlo vyviedol z omylu, že je dobrý šofér. Posledné sekundy videa fakt stoja za to!

Video
Ten Smlsal: Ako riaditeľ autoškoly radšej ušiel z auta. Nie každý, kto má vodičský preukaz, pozná aj všetky pravidlá a jazdí podľa predpisov:-)

Matěj Smlsal. Rozvíril hladiny internetu netradičnými reportážami, napríklad z nevestinca. Po úspechu v českých médiách si založil vlastný kanál. Nájdete ho aj na TV Pravda.

Označuje sa za youtubera nielen pre mladých, ale pre všetkých. Prináša reportáže, v ktorých si vyskúša netradičné aj bežné povolania, ukáže zákulisie výroby vo firmách, fascinujúce miesta. Alebo len v krátkosti odhalí javy, ktoré sa zdajú bežné, ale nevieme si s nimi vždy poradiť.

Ten Smlsal, sáčky Čítajte viac 4 triky, ako otvoriť mikroténový sáčok aj suchými prstami

Matěja Smlsala (predtým Blesk.tv a iDNES.tv) môžete sledovať na Youtube, Facebooku aj Instagrame – a v júni aj na TV Pravda.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Matěj Smlsal