Takto sa vyrába Študentská pečať. Prečo musí prejsť aj cez vibrátor?

Legendárna čokoláda, ktorá v roku 2025 oslávi 50 rokov. To je Študentská pečať vyrábaná v závode Zora v Olomouci.

02.07.2022 06:00
debata

Firma Nestlé umožnila Matějovi Smlsalovi, aby priložil ruku k dielu a do výroby čokolády sa zapojil. Aj vy si teda môžete pozrieť, ako hnedá tabuľka, obsahujúca hrozienka, želé aj arašidy vzniká – od váženia surovín cez vibrátor a klepač až po zabalenie.

Video
Ten Smlsal: Ako sa vyrába Študentská pečať.

Matěj Smlsal. Rozvíril hladiny internetu netradičnými reportážami, napríklad z nevestinca. Po úspechu v českých médiách si založil vlastný kanál Ten Smlsal. Nájdete ho aj na TV Pravda.

Označuje sa za youtubera nielen pre mladých, ale pre všetkých. Prináša reportáže, v ktorých si vyskúša netradičné aj bežné povolania, ukáže zákulisie výroby vo firmách, fascinujúce miesta. Alebo len v krátkosti odhalí javy, ktoré sa zdajú bežné, ale nevieme si s nimi vždy poradiť.

Ten Smlsal, sáčky Čítajte viac 4 triky, ako otvoriť mikroténový sáčok aj suchými prstami Matěj Smlsal, Autoškola Čítajte viac Ten Smlsal: Učiteľ autoškoly ušiel z auta. Nezvládol, ako šoféruje "skúsený" vodič Matěj Smlsal, budíček, vstávanie Čítajte viac Prečo nedokážeme vstať hneď na prvé zvonenie budíka? Rady, ako sa to naučiť

Matěja Smlsala (predtým Blesk.tv a iDNES.tv) môžete sledovať na Youtube, Facebooku aj Instagrame – a v júni aj na TV Pravda.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #čokoláda #ako sa to robí #Matěj Smlsal