Moje najkrajšie Vianoce: Detskú výtvarnú súťaž Pravdy vyhrala Miška Parolly

Milé deti, ďakujeme za všetky krásne obrázky, ktoré ste nakreslili, a rodičom, starým rodičom aj pani učiteľkám a pani vychovávateľkám, že nám ich do redakcie poslali.

24.12.2017 10:00
debata

Výtvarná súťaž denníka Pravda Moje najkrajšie Vianoce má už 16 rokov, ale toľko veselých guľovačiek, rozžiarených vianočných stromčekov a podarených snehuliakov sme hádam ešte nevideli! Vďaka Vašim obrázkom sme spoznali aj Vašu rodinu a Vaše najvrúcnejšie želania.

Niektorí si pod stromček prajú psíka, najlepšie živého, lebo s ním je vždy veselo. Iných by potešilo lego, dobrá kniha či farby na maľovanie. Kajka by si na Vianoce najviac priala, aby nik nebol na Štedrý deň sám. A pre seba topánky na tancovanie. Katka by chcela, aby sa ľudia (nielen) na Vianoce rešpektovali, mali sa radi a pomáhali si. A Zuzka z detského domova by potrebovala šaty pre sestrino bábätko, ozajstné. Pre všetkých sú tie najkrajšie Vianoce, keď sa všetci, celá rodina, stretnú pri stromčeku. O to ťažšie je na Vianoce tým, ktorým niekto chýba. Pomôže im, ak na nich myslíme a keď im dáme o tom vedieť. A predstavte si, tento rok dve z hlavných cien vyhrali dievčatká, ktoré sú z dvojčiat a so sestričkami sa o výhru rozdelia.

Pán ilustrátor Martin Kellenberger by najradšej ocenil všetky vianočné obrázky, lebo každý z nich je pekný a jedinečný. Tie, ktoré odmeníme, vyberal veľmi dlho a starostlivo, a my sme radi, že môžeme toľko šikovných detí potešiť pekným darčekom. Nezabudli sme pritom ani na deti z detských domovov či deti, ktorým choroba bráni radovať sa zo zimy a Vianoc naplno. Všetkým, ktorí od nás dostanú pekné knižky, prajeme pekné chvíle pri ich čítaní.

Veselé Vianoce všetkým deťom aj rodičom praje Pravda.

Víťazkou XVI. ročníka detskej výtvarnej súťaže Pravdy Moje najkrajšie Vianoce sa stala šesťročná Miška Parolly z Nitry. „Najkrajšie Vianoce sú, keď sneží a trávime čas všetci spolu, staviame snehuliaka a korčuľujeme sa,“ napísala.

Víťazný obrázok výtvarnej súťaže Pravdy Moje...
Moje najkrajšie Vianoce, Parolly Víťazný obrázok výtvarnej súťaže Pravdy Moje najkrajšie Vianoce nakreslila šesťročná Miška Parolly z Nitry. Za obrázok získala od redakcie Pravdy darčeky v hodnote 150 eur podľa vlastného výberu.
2. cena: nákup darčekov v hodnote 100 eur  -...
Moje najkrajšie Vianoce 2. cena: nákup darčekov v hodnote 100 eur - Viki Brčáková z materskej školy v Námestove, 5 rokov. Nakreslila obrázok Traja králi prišli k Ježiškovi a priniesli mu dary.
3. cena: nákup darčekov v hodnote 50 eur -...
Moje najkrajšie Vianoce 3. cena: nákup darčekov v hodnote 50 eur - Sandra Kindernajová z Beluše, 11 rokov. Na Vianoce si chce zajazdiť na koni aj so sestrou.
Moje najkrajšie Vianoce 2017

Pozrite si všetky kresby, ktoré Pravda ocenila.

Fotogaléria
Víťazný obrázok výtvarnej súťaže Pravdy Moje...
2. cena: nákup darčekov v hodnote 100 eur  -...
+233. cena: nákup darčekov v hodnote 50 eur -...

Aké obrázky nakreslili deti v roku 2016?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Moje najkrajšie Vianoce