Moje najkrajšie Vianoce 2018: Noví víťazi výtvarnej súťaže Pravdy

Milé deti, poslali ste nám do redakcie stovky krásnych obrázkov, na ktorých ste nakreslili, ako si predstavujete svoje najkrajšie Vianoce.

23.12.2018 08:00
debata (1)

Ďakujeme za každú ilustráciu, urobili nám veľkú radosť a potešia aj tisícky ľudí po celom Slovensku, ktorí sa na ne práve teraz dívajú v novinách a na webe pravda.sk. Spolu s vami sme sa zrazu ocitli na klzisku, v Betleheme aj pri guľovačke, pri vianočnom stromčeku alebo rovno za štedrovečerným stolom. A vďaka vám, našim mladým výtvarníkom, sme sa nadýchali sviatočného pokoja.

Maliar, ilustrátor a grafik Martin Kellenberger si pozorne prezrel každý jeden obrázok, kým vybral víťazov. Bolo to ťažké, lebo nemôžeme oceniť viacerých. „Ani ja som v detstve žiadnu súťaž nevyhral a je zo mňa maliar,“ hovorí. A odkazuje vám, že aj keď nie ste medzi víťazmi, určite kreslite a maľujte ďalej! Lebo kreslenie dáva deťom radosť a tá je potrebná vždy a všade.

Prajeme všetkým deťom aj dospelým, rodičom, starým rodičom aj pani učiteľkám a pani vychovávateľkám krásne Vianoce, veľa zdravia a veľa radosti. A nech si po celý budúci rok žijete ako v rozprávke, spokojne a šťastne!

Veselé Vianoce praje redakcia Pravda

1. cena: darčeky v hodnote 150 eur vyhrala...
2. cena: darčeky v hodnote 100 eur vyhrala...
+203. cena: darčeky v hodnote 50 eur vyhrala...

Maliar, ilustrátor a grafik Martin Kellenberger o tom, ako vyberal najkrajšie vianočné obrázky.

Video

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Moje najkrajšie Vianoce #Martin Kellenberger