Najčítanejší článok roka bol o Putinovom napadnutí Ukrajiny. Druhá priečka? Šokovala aj nás

Prinášame prehľad najčítanejších článkov za rok 2022. Našťastie, nebolo to len o Putinovi a Matovičovi. Zaujímalo vás napríklad aj to, čo by už chlapi fakt mali prestať nosiť.

31.12.2022 23:59
debata (7)

Článok o článkoch, posledný v tomto roku, má poradové číslo 39 639. Presne toľkokrát sme otvorili redakčný systém, aby sme vám priniesli nejaké nové informácie. Denne v priemere 108,6 článku.

Samozrejme, zverejnili sme aj veci, ktoré takmer nikto nečítal. Nebudeme menovať kolegov, ktorí ich napísali, to im na Silvestra neurobíme (zoznam na konci – ha). Posledný deň v roku sa predsa máme baviť. Tak poďme na to – a neberme všetko úplne vážne :-)

+7

Hoci… Začať vážne musíme. Z vojny sa neteší nik a 24. február vydesil celý svet. Rusko napadlo Ukrajinu, Zelenskyj vyhlásil všeobecnú mobilizáciu. Nečítajte to znova, veď o tom, čo sa deje na Ukrajine, informujeme každý deň. Tento článok si doteraz otvorilo 390 698 čitateliek a čitateľov stránky Pravda a stal sa 7. najčítanejším v našej takmer 20-ročnej histórii.

Mimochodom, tesne predbehol hit roku 2015. V ňom sa dozviete sa, čo naozaj znamenajú sny o zuboch. Pripravte sa, dobré to nie je..

Ešte chvíľu zostaňme pri smutných správach. 338 403 z vás čítalo najsledovanejší článok stále ešte nového webu Mediaklik Zomrela hviezda kultového seriálu, ktorý sledovali všetci Slováci. Prečo nás to šokovalo? Odpovedzte si úprimne – viete bez akejkoľvek nápovedy, kto bol Clarence Gilyard? Ak nie, pozrite sa.

A toto je najklikanejšia fotogaléria roka… Celkom pochopiteľne, Alžbetu II. poznal a uznával celý svet.

Princ William a jeho manželka Kate, princezná z...
Vojvodkyňa Meghan sa ukláňa pred truhlou s...
+24Princ Harry (vľavo) a jeho manželka Meghan,...

Najobľúbenejším ministrom tejto vlády medzi čitateľmi (vždy tým myslíme aj čitateľky) Pravdy je Milan Krajniak. Rozdáva peniaze. Koľko dostane každý dôchodca? Pozrite si, čo im schválila vláda (+ tabuľka) – na to bolo zvedavých 210 570 možno nielen dôchodcov. V sekcii Ekonomika vás, samozrejme, okrem dôchodkov zaujímali aj ceny energií a inflačná pomoc. Žiadne HDP, DPH ani ako jazdí MHD.

Čo si to tí slovenskí policajti dovoľujú??? Okrem toho, že NAKA zatvára ľudí, ktorých generálny Žilinka púšťa (nech žije 363), zastavili aj americké policajné vozidlo! Čítalo to viac ako 137-tisíc ľudí a ak si aspoň 224 z vás pustí toto video, bude mať 60-tisíc pozretí. Áno, sme v sekcii AUTO. Tak si poďte pozrieť tú „drzosť“.

Video
Americké policajné vozidlo zastavené slovenskou policajnou hliadkou

Cestujete lietadlom? Tým z Popradu sotva, aj keď si môžete kúpiť letenku. V sekcii Cestovanie môžeme písať o krásnych mestách, najobľúbenejších plážach, turistických chodníkoch, najviac vás zaujímajú bizarnosti a atrakcie. Ako lietadlo, ktoré v lese objavilo 78 517 návštevníkov nášho webu. Poďte s nami do Spišského Bystrého

Ani góly, ani body, ani sekundy…

Krv a peklo spôsobili najväčší ošiaľ na stránkach športu.

Pri skoku sa otočila a dopadla na bočné hrany lyží. Po páde sa dlhé metre šúchala do cieľa na zľadovatenej zjazdovke. Kamery snímali jej súperky, ktoré sa chytali za hlavu a viaceré odvrátili zrak. Zostala chvíľu ležať, no napokon odkráčala po vlastných – so zakrvavenou tvárou. Zabudli ste, kto? Pozrite sa tak, ako pred vami 179 872 „športových“ fanúšikov.

A kde je to peklo? Týka sa Slafkovského – mimochodom, každá správa o ňom je zárukou dobrej čítanosti. V tomto konkrétnom prípade bol mimo jeho bývalý klub – na myšlienky fínskeho novinára bolo zvedavých 177-tísíc z vás. Pekka Jalonen v rozhovore počas hokejových MS predpokladal, že v lete bude v drafte do NHL veľmi vysoko – a nemýlil sa.

Nech sa nenudíte, toto je najsledovanejšia športová galéria roka.

Corinne Suterová - Švajčiarsko
Federica Brignoneová - Taliansko
+15Elena Curtoniová - Taliansko

Ženy bez kombinéz nájdete aj v sekcii Koktail. Kým sa k nim dostaneme, poďme k článku roka, dostal sa nad métu 100 000 čitateľov. Oficiálny záber kráľovskej rodiny spôsobil ošiaľ medzi fanúšikmi! Keď si ho pozriete, pochopíte.

Tu sú ďalšie obrázky… A aby to nebolo len o ženách…

Austrálska modelka Lucciana Beynon na pláži...
Česká modelka a moderátorka Alena Šeredová si...
+56Modelka Haley Kalil si na návšteve letoviska v...

Hanička

Maluj zase obrázky, Duhová víla alebo Můj čas patrí medzi najväčšie hity Hany Zagorovej. Zomrela 26. augusta tohto roku a smútilo za ňou celé Česko-Slovensko. V sekcii Kultúra to bol najčítanejší článok s takmer 72-tisíc zhliadnutiami.

Expremiér a exminister

A že je leto uhorkovou sezónou! V kategórii Názory sa vám najviac páčil komentár (65 557 prečítaní) s príznačným názvom Ide to s nami dolu vodou… a pôjde ešte viac. Napísal ho komentátor Marián Repa a nie je o Igorovi Matovičovi – ten skončil až na 2. a 3. mieste :-)

Ale aby vám nebolo smutno, tu je expremiér aj exminister.

Igor Matovič Foto: TASR, Pavol Zachar
Igor Matovič Igor Matovič

Viac ako 1,4 milióna penzistov od januára dostane viac peňazí. Vyše 80% z nich si dovolilo(!!!) neprísť si prečítať článok o tom, že Dôchodky od januára porastú o dvojciferné číslo. Nie však všetkým! Komu sa penzia nezvýši? A taký pekný titulok to bol! Ale ďakujeme tým 251-tisícom. Vyššie penzie doprajeme ale všetkým, uvidíte už o pár dní.

Šťastný dôchodca?

Foto: SHUTTERSTOCK
seniori dôchodcovia dôchodca penzista

Zatmenie, vitamín a prostata

Išlo o najvýznamnejší astronomický úkaz v tomto roku. Čiastočné zatmenie Slnka si možno nestihlo pozrieť viac ako 43-tisíc čitateľov a my sme im to pomohli napraviť. A vy všetci ostatní si to môžete pripomenúť – nie je to žiadna Veda a už vôbec nie Technika.

Video

Objavil ho pred takmer 80 rokmi významný dánsky vedec Henrik Dam, keď sa zaoberal výskumom cholesterolu. Zistil, že tento vitamín zohráva dôležitú úlohu pri udržiavaní správnej zrážanlivosti krvi. Svoju zlúčeninu nazval vitamín… No určite vám to prezradíme… Veď sa môžete pridať k 126 tisícom a 507 ďalších čitateľov, ktorí to už vedia. Lebo Tento vitamín vám odstráni vápnik z ciev a „pošle“ ho do kostí a zubov.

A pridáme video o tom, čo ženy až tak netrápi… Alebo áno?

Video
Ako prebieha vyšetrenie prostaty? Ukážeme vám to vo videu!

Ak ženy netrápi na mužoch prostata, určite vyše 80-tisíc z nich zo sekcie Žena už vie, čo by chlapi fakt mali prestať nosiť… Fenomén módnych prešľapov je vskutku výživná téma. Do rebríčka prešľapov, ktoré dámam prekážajú, sa dostali aj výrazné šperky ako zlaté retiazky a prívesky, ale TOP bolo… Nájdite si

Takmer 60-tisíc prečítaní mal článok Emma Čaputová pózuje na titulke VOGUE! Toto je nová generácia modelingu, vraví magazín. To musíte vidieť! A nemusíte komentovať.

Trochu módy neuškodí…

Zvieracie vzory prekážajú na ženách slovenským...
Slipové plavky nie sú po chuti až 37 percentám...
+2Ak už nosíte crocsy, mali by ste tak robiť...

Aj keď sú reportáže Andreja Baráta či historické exkurzie Vlada Jancuru oceňované aj vysoko hodnotené, stačí pár humorných obrázkov z ríše zvierat, ktoré sme dali do sekcie Žurnál, a tie ich kvalitnú prácu klikmi prevalcujú. Lebo Aj príroda má zmysel pre humor. Pozrite si smiešne fotografie zvierat… Toto je ono! Je Silvester, smejme sa!

Ale som ťa dostal!
V súťaži zabodoval aj Slovák Jakub Hodáň, ktorý...
+20Z kaluže do blata...

Upevňuje telesné zdravie, nastoľuje duševnú rovnováhu a má miesto aj v protinádorovej liečbe. Najliečivejšia bylinka sveta sa dá možno dopestovať aj vo vašej záhrade – ak ju máte. Ak neviete ktorá to je, kliknite – môžno aj článok zo sekcie Záhrada sa dostane nad 100 000 čitateľov. Nechýba veľa, tak sa snažte. Budeme radi :-) Aj vy – je to bylina nesmrteľnosti.

A nezabudnite – to najdôležitejšie je na 2. strane!

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba