Chĺpky v nose sa dostávajú do módy

Ako prvá si takto nos zlepšila blogerka Gret_chen_chen. Vzápätí sa na Instagrame tento trend "rozbehol" a ďalší blogeri a blogerky sa jej nápadom inšpirovali.

11.01.2018 12:00
debata (1)

Užívatelia sociálnych sietí si lepia do nosa umelé riasy a pýšia sa tým na svojich profiloch. Po módnych výstrelkoch ako nafarbené podpazušie či strapaté obočie prišla ďalšia móda, ktorá vyvracia tradičné predstavy o kráse.

Ľudia si zdobia nosy umelými riasami, ktoré si lepia okolo nosných dierok. Výsledok pripomínajúci pavučinky vyzerá zvláštne.

Ako prvá si takto nos zlepšila blogerka Gret_chen_chen. Vzápätí sa na Instagrame tento trend „rozbehol“ a ďalší blogeri a blogerky sa nápadom Gret_chen_chen inšpirovali a začali zverejňovať fotografie s umelými riasami v nosných dierkach.

Celá táto instagramová mánia sa rozbehla bez toho, aby bolo jasné, či ide o recesiu, alebo sa tejto užívateľke Instagramu chĺpky trčiace z nosa skutočne páčili. Táto skutočnosť dokazuje silu sociálnych sietí a prináša otázku, či aj ďalšie módne trendy nevznikli len ako vtip. Domnelé nosné chĺpky majú rôzne podoby. Jedno dievča si umelé riasy umiestnilo dokonca na pery.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #trendy #nos #chĺpky